Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης στον Δήμο Ιλίου

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης στον Δήμο Ιλίου

Η Δήμαρχος Ιλίου κα. Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου συνεχίζοντας τις επαφές της, υποδέχθηκε τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Δημήτρη Κιρμικίρογλου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ιλίου «Β. Κουκουβίνος».

Μέσα σε εξαιρετικά εποικοδομητικό κλίμα, ενημέρωσε τον κ. Κιρμικίρογλου για τις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής και έθεσε όλα τα θέματα του Δήμου που άπτονται της αρμοδιότητάς του. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ειδική αναφορά στην αναβάθμιση των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) σε επίπεδο κτιριακών υποδομών και μηχανογραφικού εξοπλισμού.

Οι δύο πλευρές εξέφρασαν την δέσμευση τους για αμοιβαία υποστήριξη με σκοπό την υλοποίηση έργων και πρωτοβουλιών που θα ωφελήσουν τους πολίτες.

Μετά το τέλος της συνάντησης η κα. Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ τον κ. Δημήτρη Κιρμικίρογλου για την επίσκεψη του και την εποικοδομητική συζήτηση. Συνεχίζουμε τις δράσεις που θα διασφαλίσουν τη στενή συνεργασία μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης και των κεντρικών αρχών. Προσβλέπουμε στην στήριξη παραγόντων όπως ο κ. Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης, με μοναδικό μέλημά μας ένα καλύτερο και πιο λειτουργικό Ίλιον».

 

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης στον Δήμο Ιλίου

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης στον Δήμο Ιλίουa