Αθλητικό υλικό διανέμει και φέτος στα σχολεία ο Δήμος Ιλίου

Αθλητικό υλικό διανέμει και φέτος στα σχολεία ο Δήμος Ιλίου

Στη διανομή αθλητικού υλικού στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια προχωρά, για 13η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Ιλίου, με κύριο σκοπό την προώθηση της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού μέσω του μαθήματος της φυσικής αγωγής.

Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και, συνολικά, θα διανεμηθούν πεντακόσιες (500) μπάλες ποδοσφαίρου μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ, στο πλαίσιο ευρύτερης παράδοσης αθλητικού υλικού στα σχολεία, την οποία πραγματοποιεί ανά τακτά διαστήματα το Αθλητικό Τμήμα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος τόνισε σχετικά:

«Ο Αθλητισμός αποτελεί για εμάς προτεραιότητα, ιδιαίτερα όταν απευθύνεται σε παιδιά, καθώς αποτελεί ένα ισχυρό μέσο για εκπαίδευση και κοινωνικοποίηση, ενώ ταυτόχρονα τους δίνει σημαντικά μαθήματα σεβασμού, συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας. Στον Δήμο Ιλίου εξασφαλίζουμε τους κατάλληλους χώρους άθλησης, στηρίζουμε τον αθλητισμό στα σχολεία και τους Συλλόγους ώστε να μένουν τα παιδιά μακριά από επιβλαβείς ενασχολήσεις και ενισχύουμε διαρκώς τον θεσμό “Άθληση για Όλους”. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για έναν Αθλητισμό που απευθύνεται στους πολλούς και κυρίως στις επόμενες γενιές».

Αθλητικό υλικό διανέμει και φέτος στα σχολεία ο Δήμος Ιλίου

Δελτίο Τύπου: Αθλητικό υλικό διανέμει και φέτος στα σχολεία ο Δήμος Ιλίου a